Ingrediente
250 g frunze de spanac tanar spalat si curatat
5-6 capsuni taiate marunt
1 ceapa mica rosie taiata marunt
50 g nuci taiate marunt
Ulei masline, lamaie, sare si piper dupa gust
50 g branza feta maruntita
Cum procedam
Nucile se pun intr-o tigaie mica, la foc mediu. Se lasa cateva minute pe foc sa se rumeneasca si sa-si dezvolte aroma. Se amesteca din cand in cand avand grija sa nu se arda. Se lasa la racit.
Intre timp, se curata spanacul si se taie in bucati potrivite, fara sa se zdrobeasca.
Se taie ceapa marunt si se adauga peste spanac.
Capsunile se curata, se spala si se taie si ele marunt. Se adauga si ele.
Nucile maruntite se adauga si ele peste salata.
Adaugam branza feta.
Se face un sos din ulei, lamaie, sare si piper care se adauga peste salata.
Se amesteca bine.
Se serveste imediat