Your Cart

Sună-ne acum: 0745.511.813

Transport GRATUIT la abonamente!

Livrăm coșurile gustoase doar local, în București și Ilfov!

Cele 6 Garanții CoșulGustos ZERO RISCURI!

#1. Îți garantăm calitatea produselor noastre

Noi creștem aceste produse pentru noi, copiii noștri, familiile noastre și ale prietenilor noștri. De aceea ne axăm pe calitate, nu pe cantitate. Nu vrem să producem ”plastic”, legume perfect colorate, dar fără nici un Dumnezeu.

#2. Îți garantăm trasabilitatea produselor noastre.

De fapt, poți să ne vizitezi oricând, cu un telefon înainte, să ne asigurăm că suntem la fermă. Vara chiar organizăm ”Ziua porților deschise” sau ”Culege-ți singur propriile fructe/legume”. Ai adresele noastre în pagina de contact.

#3. Îți garantăm originea semințelor

Ne-am chinuit foarte mult să folosim semințe certificate, de la soiuri la care primează gustul, nu rezistența în timp. Probabil că ai avut și tu experiențe ciudate cu fructe/legume luate din supermarket care au rezistat jumătate de an, fără să se strice. Nu ai să vezi așa ceva la noi.

#4. Îți garantăm prospețimea produselor.

  • dacă produsele sunt în sezon, de când le scoatem din pământ până când ajung la tine durează MAXIM 4 ore.
  • dacă produsele sunt în extrasezon, ai garanția că de la culegere până la depozitarea lor la frig trece maxim 30 minute
  • dacă produsele sunt prelucrate (dulcețuri, zacuscă, murături, etc.), sunt proaspete și ținute la rece

#6. Îți garantăm că ai deplină libertate să redirectezi/amâni/suspenzi/închizi abonamentul, cu un singur email sau telefon, fără absolut nici o problemă.

Noi am creat aceste abonamente să te ajute și pe tine, să ai costuri mai mici, bătăi de cap mai mici cu ”ce-să-gătesc-săptămâna-asta?”, să fii sănătos, dar și pentru noi, ca să ne optimizăm mai bine logistica. Înțelegem că din cele 52 de săptămâni ale anului unele dintre ele vei fi plecat în vacanțe. Chiar e foarte bine. Când e cazul, stai liniștit, nu ai să pierzi nimic.

#6. Îți garantăm că vom fi alături de tine în dezideratul tău să ai o alimentație sănătoasă, cu principii active și îți vom simplifica viața cu produsele și serviciile noastre.

Am pornit acest proiect datorită nevoilor noastre. Și noi am trecut prin ceea ce treci tu acum. Întrebarea periodică ”Oare ce mănânc acum nu îmi face rău? Oare leguma asta importată din Peru/Patagonia/China nu este plină de insecticide? Oare am suficientă vitamina D în alimentația mea?”.

Suntem aici pentru tine. Poți să ne vizitezi. Poți să vezi modul nostru de viață. Poți să încerci CoșulGustos și te ve îndrăgosti de noi.

Îți mulțumim!

Livrare gratuită

pentru abonamente și pentru comenzile de peste 300 lei

Puteți să ne vizitați ferma

Veți vedea de unde provin fructele și legumele pe care le mâncați

Garanția Calității

Toate produsele noastre sunt certificate, proaspete

Plată 100% sigură

Card / Revolut / OP / Cash