Your Cart

Sună-ne acum: 0745.511.813

Transport GRATUIT la abonamente!

Livrăm coșurile gustoase doar local, în București și Ilfov!

Ciorbă de salată de post

  • 2 salate mari
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 1 legatura pătrunjel
  • o ceapa galbenă sau roşie
  • 100 gr orez
  • 1 linguriţă pastă de ardei dulce
  • 1 lămâie
  • 1 lingura de ulei

Mod preparare:

  • Pentru a găti ciorba de salată verde de post primul pas este să spălăm salata frunză cu frunză şi o punem apoi pe un prosop la scurs. O să ne ia ceva timp, pentru că nu vrem să rămână urme de noroi.
  • Ceapa verde, usturoiul verde si pătrunjelul se spala separat şi se pun apoi la scurs.
  • Următorul pas este tocarea cepei galbene sau roşii ceapa rosie, şi a celei verzi
  • După ce le-aţi tocat puneţi-le într-o oală unde le căliţi în ulei.
  • Lăsaţi cca 1 minut apoi răsturnaţi salata verde pe care aţi tocat-o mai gros. Pentru că ea se topeşte imediat, şi n-aţi mai înţele nimic din ea dacă ar fi tocată mărunt. O lăsaţi şi pe aceasta cam un minut apoi puneţi peste ea dacă vă permite oala, 2.5 l de apă.
  • După ce dă în fiert vărsaţi orezul şi mai lăsaţi la fiert 15 minute.
  • La final presăraţi sare şi piper şi puneţi zeama de lămâie şi mai lăsaţi 1-2 minute. Atenţie să gustaaţi să nu fie nici prea sărată nici prea acră. deci nu puneţi toată zeama de lămâie de-odată
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

pentru abonamente și pentru comenzile de peste 300 lei

Puteți să ne vizitați ferma

Veți vedea de unde provin fructele și legumele pe care le mâncați

Garanția Calității

Toate produsele noastre sunt certificate, proaspete

Plată 100% sigură

Card / Revolut / OP / Cash